В новините
 
08.02.2011 18:04   Новината е видяна 9005 пъти
Театрална постановка Паякът

на 10 февруари, четвъртък, от 18:00 часа в ТР „Сфумато” на пресконференция по повод премиерата на театралната постановка „Паякът”. След пресконференцията пиесата ще бъде представена специално за журналисти, колеги актьори и приятели на екипа, реализирал спектакъла. „Паякът” е първи общ творчески проект на двамата млади режисьори Димитър Димитров и Йордан Славейков. Димитър е ученик на големия режисьор Леон Даниел, а Йордан е възпитаник на великия Киркор Азарян.


„Паякът” е авторски текст за театър, който Димитър Димитров и Йордан Славейков създават като тандем с името „Б Плюс” – дружество с общественополезна цел. Чрез писането на пиеси двамата режисьори изживяват много и различни животи, осъзнавайки факта, че имат само един....

„Паякът” е протест срещу недостатъците в живота, ясен сигнал, че животът такъв какъвто е, не ни задоволява.

В „Паякът” брат и сестра, сиамски близанци, празнувайки рождения си ден, непосредствено преди операция по разделянето им, се впускат в тъмните лабиринти на неказани думи, забравени престъпления, неизживени любови и парадокслано различни желания за свобода.


Десет процента от приходите от всички закупените билети за представления на „Паякът” екипът ще дарява на Дом за деца и юноши с физически и умствени увреждания "Свети Панталеймон" в с. Видраре. А веднъж на театрален сезон на същия дом ще бъдат предоставяни сто процента от приходите от билети от един спектакъл.

 

В „Паякът” участват актьорите Пенко Господинов /”Военен кореспондент”, „Nos vies privees” /”Нашите лични животи”/, „Морска сол”, „Стъклен дом”/  и Анастасия Лютова /”Дзифт”, „Nos vies privees” /’Нашите лични животи”/, носителка на театралните награди „А'Аскеер” и „Икар”/.

 





Ключови думи: Сфумато, Паякът, режисьори, Димитър Димитров, Йордан Славейков, Леон Даниел,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |