В новините
 
14.02.2011 05:27   Новината е видяна 16417 пъти
Елитът ще е в „Черна перла“ за Св.Валентин

Политиците, банкерите и журналистите ходят там заради гурмето
От известно време светският елит на Бургас се е преориентирал изцяло към едно закътано място на лукса – на последния етаж на хотел „Бургас“, в ресторант „Черната перла“. Наш репортер засича там често видни банкери, представители на държавната и местната власт, хайлайфа, бизнесмени, както и отбрана част от заможните журналисти в града. Впрочем, данните ни са, че вече се е оформило едно общество, наричащо себе си „Гурме клуб“. Това общество, от около 60 души, се събира всеки месец в „Черната перла“, за да се наслаждава на изтънчената кухня, отбраните марки вина и диджистиви. Кухнята е от ястия, които изобщо не можете да си изфантазирате, а за клубните членове поканата е на символичните 20-30 лева.

Пак за това същото общество управителката на „Черната перла“ г-жа Йорданка Павлова е пратила специални покани послучай Свети Валентин. Интересното е, че ако успеете да се вредите в този клуб, ще можете да се наслаждавате на кухнята и прекрасния музикално-танцувален фон, осигурен от доайена в музиката ди джей Стефан Баев. За Св.Валентин кувертите на богоизбраните ще са смешните 35 лева, началото на купона за тях е 19,30 часа в понеделник. Ако имате подходяща компания, все още не е късно да потърсите връзки, за да се вмъкнете в „Черната перлао“, подшушнаха ни оттам.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |