В новините
 
16.02.2011 21:29   Новината е видяна 2596 пъти
За СРС, митниците и други

Митниците, данъчните и финансово мионистерство получават "отличен" в междинния доклад за напредъка на България. ЕК ни мъмри за подслушванията.
Да се засили взаимодействието на митническите служби с полицейските органи и прокуратурата. Това е препоръката, посочена  в междинния доклад за напредъка на България, с който “Труд” разполага.
 
В доклада реформата в митниците е посочена с положителен знак, одобрения получават съвместният инспекторат на НАП и Министерството на финансите.

Експертният доклад обаче не подминава скандала с подслушването у нас. Българските власти трябва да гарантират използването на специалните разузнавателни средства за законни цели, сочат европейските експерти. Доволни са, че вече има осъдителни присъди по високите етажи на властта.

Докладът на Европейската комисия за напредъка на България по механизма за сътрудничество и проверка на този етап не е готов и вероятно няма да бъде представен през следващата седмица.
Предстоящият доклад е междинен и засяга областите на правосъдието и вътрешните работи.

Документът не дава политически оценки, а прави преглед на актуалното състояние на двата сектора. Очакванията са докладът да бъде изготвен и представен до края на месеца./БЛИЦ

Ключови думи: СРС, доклад, митници,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |