В новините
 
23.02.2011 07:31   Новината е видяна 14254 пъти
Задържаха Дийп зоун в Китай

Музикантите от „Дийп зоун“ удължиха с още няколко дни престоя си в Китай. Интересът към тях бил голям и били ангажирани за още три допълнителни партита, сподели Дидо.
Турнето им минава през осем града. „Общо взето пътуваме всеки ден по 3 часа със самолет, без да напускаме границите на тази огромна държава“, допълни още диджеят. За местните формацията ни е нещо много свежо, модерно и различно. Колеги на Диан Соло вече въртят голяма част от музиката на „Дийп зоун“ и феновете са хиляди. „Агенцията, която ни нае, иска да ни ангажира за още едно турне през август, тъй като е много доволна, а и има запитвания от други клубове за нашето шоу“, сподели варненецът.
На партитата Deep Zone изпълнявали англоезична авторска продукция, която разреждали с техни ремикси на световни денс хитове. Били приятно изненадани, че феновете там знаели текстовете на DJ Тake Me Away и On Fire и припявали на Йоанна. Най-вероятно групата ще издаде албума си “Dance Energy” в Китай. „Вече има интерес от няколко компании и ако това стане, се надяваме да сме още по-добра реклама на България тук, като това може да отвори врати и за други наши артисти“, каза също Диан.
Още с пристигането си в Китай им направили впечатление големите размери, разстояния, огромните небостъргачи и многото хора по улиците. „Шанхай е космос и имам чувството, че тук какъвто и бизнес да стартираш, ще продаваш по много“, шегува се Дидо. Другото нещо, което ги изненадало (къде приятно, къде не) е храната. Тя нямала нищо общо с нашите китайски ресторанти. „Тук е уникално пикантна и с доста странни растения, зеленчуци и водорасли, за които не бяхме подозирали, че съществуват като вкус и комбинации“, допълва диджеят.
Освен с храната формацията ни не може да свикне и с ограничената комуникация с феновете от България. Причината е, че Фейсбук не може да се отваря в Поднебесната империя. За сметка на това пък в официалния сайт на групата www.deepzoneproject.com, вече има снимки от участията и, като вече са регестрирани рекорден брой уникални посещения.
Оказало се, че китайците имат много добро мнение за страната ни. Показали го по време на партитата, които нашенци забърквали по клубовете. „Има опашки още в 21,30 ч. а към 23 не можеш да се разминеш“, обяснява обяснява Дидо. Двучасовото им шоу включва и диджей сетове и перкусии, които взривявали публиката. „В заведенията, в които гостувахме, се събираха средно от 1500 до 2500 души и са с уникален дизайн и перфектна организация и менажиране. Нещо, което ни се иска да се случи и с нашите клубове“, смята варненецът.




Ключови думи: Дийп зоун,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |