В новините
 
26.10.2004 01:10   Новината е видяна 14956 пъти
Акцентите във вестник Черноморски Фар днес
Грешни пари за съветниците - оказва се, че 19 391 лева са взели местните парламентаристи без да заседават. Това е сумата получена през м.август.

Скандалите с Океански риболов - порочен кръг държава - синдикални лидери - съдебни дела - ликвидатор. Само очевидното не е достатъчно - парите са у някого. Звучи като филм за връзка между мафия и държава и както винаги синдикатът е базисна форма на мафията.

Инвеститори - до края на годината ще кацне първият самолет на новоизграденото частно летище край Приморско. Предвижда се в района да бъдат изградени и голф-игрище, яхтено пристанище, ваканционни селища.

Страници на Бургаските университети - ректорът на БСУ пред в-к Черноморски Фар: "ключовата дума в нашето училище е ефективност". Закриват се неефективнит еспециалности, търсят се преподаватели за работа, а не работа за преподаватели. В края на седмицата студенти и преподаватели ще се нанесат в новата сграда на Униерситета - най-добрата в България. Въвежда се кридетна система на обучение, ще се издаат европейски приложения към дипломите.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |