В новините
 
25.11.2004 01:42   Новината е видяна 7907 пъти
Наркопласьори обжалват 30 години затвор
Двама наркопласьори, осъдени на по 15 години затвор, обжалваха присъдите си вчера. Бургаският окръжен съд наказа Диян Друмев и Красимир Планински , които бяха задържани на 9 май 2002 г. в жк "Меден Рудник", докато продават хероин. Иззетата от тях дрога е 2.083 гр. сочи експертизаа. Двамата са били арестувани в момента когато са пласирали 2 дози от наркотика.

Присъдата бе отменена от Върховния касационен съд и делото бе върнато в Бургаския апелативен съд за преразглеждане. Процесът се отложи за разпит на още свидетели. (Дотук Черноморски Фар.)

И кажете ми сега - къде е правото в тази държава? Сега тези иначе толкова симпатични младежи, които пълнят хазната на нашата държава сигурно няма да успеят да се оттърват от годинките... Освен ако някой съдия не реши че няма доказателства или нещо от този род. А пък и идва Нова година - как да не се смилиш над хората които забавляват децата по този изключително здравословен начин? Плюя на тези които са внесли въобще делото в съда - та те хората са носели само 2 килограма дрога, бе хора! То за лично ползване.

Ур-р-р-а-а-а-а за тези момчета! Абсолютно сигурен съм, че са невинни! Нека да продължават да се трудят за своите босове. Иначе откъде ще имат пари депутатите да си купуват немски коли с кожена тапицерия?




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |