В новините
 
06.12.2004 05:31   Новината е видяна 5531 пъти
За празника на Бургас Никулден кметът Йоан Костадинов получи десетки поздравителни телеграми:
За празника на Бургас Никулден кметът Йоан Костадинов получи десетки поздравителни телеграми:
“Бургас има не само специално, стратегическо място в нашата история като морска врата на България, но и стратегичесто настояще и бъдеще като важен културен, туристически, енергиен и промишлен център на страната ни.”- пише в телеграмата си външният министър Соломон Паси.
“Искрено се надявам, че успешното и взаимоизгодно сътрудничество между “Лукойл Нефтохим Бургас”АД и град Бургас ще продължат и занапред. Нека Св Николай Чудотворец ни закриля в общото ни дело за просперитета на Бургас и региона” –това е пожеланието на изпълнителния директор на “Лукойл Нефтохим Бургас”АД И. Кузмин.”В деня на небесния ви покровител, моля приемете искрените ми пожелания за много здраве, късмет и успех за благополучието и просперитета на Бургас и неговите жители”- пожелава д-р Иван Чомаков, кмет на Пловдив.
Най-сърдечните си пожелания на кмета и на жителите на Бургас изпращат в телеграмите си кметът на Русе Елеонора Николова, кметът на Стара Загора д-р Евгений Желев, кметът на Пазарджик Иван Евстатиев, на Добрич- Детелина Николова, на Ямбол-Кирил Тодоров, кметовете на Видин,Дупница,Елхово, Котел,Търговище, Сунгурларе,Самоков и още много други градове в страната.
Не забравиха празника на Бургас командването на 13 бронетанкова бригада- Сливен, областна дирекция “Земеделие и гори”- Бургас, синдикалисти, децата от “Фондация “Диалог21”, много граждани.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |