В новините
 
06.01.2005 15:15   Новината е видяна 2979 пъти
Само един в ареста за намерения преди дни кокаин в Бургас
30 годишният малдивски моряк Халид Абдул Рахим ще остане в следствения арест. Това реши Бургаският окръжен съд. Малдивецът беше заловен на 3 януари в интерхотел “България” с близо 5 кг. кокаин. Тогава бяха задържани и братята Хасан и Мехмед Абдула и латвийски гражданин. Малдивците са пристигнали в Бургас на борда на кораба "Summer Wind", който превозва банани за софийската фирма “Интерцитрус”.
За притежанието на наркотика е обвинен единствено Халид Рахим. Другите трима задържани са разпитани като свидетели и освободени. Малдивските граждани нса отплавали с кораба още снощи.
Според показанията на моряците, чантата с кокаина не е била на борда на кораба, а се е появила в района на Моряшкия клуб. Там малдивците и латвиецът са се почерпили след слизането на бургаския бряг.
Пред съда днес Рахим категорично отрече да е носил чанта. Залавянето на наркотика стана благодарение на охраната на хотела. Охранителите са забелязали малдивецът, който се разхождал със сак и не могъл да даде логично обяснение къде отива. След като се качил на горните етажи на хотела, а след това се върнал без чантата Рахим е бил задържан от охраната до пристигането на полицията.
Наложеният арест може да се обжалва пред Апелативния съд. Делото е насрочено за 12 януари.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |