В новините
 
08.12.2004 23:46   Новината е видяна 6249 пъти

В Бургас баламите се набутаха в чалгаджийниците из центъра и морската градина. Там им дадоха по една фалшива ракия и по 1-2 кюфтета (праажолка). Странни "куверти" по 12 лева, прилъгват будалите от 1-2 курс, а другите си резервират места в океан, или се събират в къщите. Клубове в Бургас на практика няма. Дискотеки също - те са заети от братчетата и сестричетата на студентите.

Уви, Универитета не успя да организира дискотеките и заведенията си за този Осми септември, но затова пък Апелативният съд се чуди и мае как ще си плаща сметките в осиротялата сграда до комунистическия център.
Очаква се разпродажба на бившия партиен дом (днес дом на престъпника) или отдаване под наем на цял един етаж - дори се знае и името.
миии - а по белите градове беше така:

10 хиляди студенти напълниха курортите
Над 10 хиляди студенти хванаха гората за 8 декември. Планинските курорти се пукат по шевовете ден преди празника.
от Investor.Bg

Хотелиери и туроператори печелят от студентския празник
През тази година туристическият бизнес спечели от студентския празник, тъй като той се пада в средата на седмицата, когато обикновено хотелските бази са празни, установи проверка на "Дневник". Повечето хотелиери и туроператори са доволни от записванията, които ще им донесат допълнителни приходи преди началото на зимния сезон. В страната има около 120 хил. студенти, от които една четвърт пътуват за 8 декември извън населеното място, където се намира учебното заведение. Базата ни се запълни отдавна и сме доволни от записванията, заяви Зденка Капчикова, управител на хотел "Снежанка" в Пампорово. Според нея студентският празник осигурява допълнителни приходи за хотелиерите преди началото на зимния сезон. Със средствата можем да покрием някои месечни разходи и това е по-добре, отколкото да сме празни, обясни Капчикова.
от дневник

Българските студенти отбелязаха своя празник

От 1903 година на 8 декември българските студенти редовно отбелязват своя празник, съобщава руското електронно издание Balkan Ru. Всички университети в страната организираха специални мероприятия, а студентите празнуваха в повече от 140 нощни клубове, хотели и места за развлечение в София. Не бяха малко онези, които за празника предпочетоха планинските ски курорти.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |