В новините
 
14.12.2004 23:32   Новината е видяна 5133 пъти
Новините на Несебър Инфо
Предстои изграждане на мост
Във връзка с предстоящо изграждане на мост над
р.Хаджийска, безвъзмездно предоставяне на БЛГ от Министерство на отбраната бе договорено през изминалата седмица. Мостът е изключително необходим, за да се избегне преминаването на тежко-товарна техника през с. Тънково , която поради масовото строителство в региона, вече създава опасност от пътни инциденти.


Среща с народен представител
През изминалата седмица, в кабинета си, народният представител Гиньо Ганев проведе среща със секретаря на общината Миглена Щерионова и секретаря на ОбЕСК и читалище “Яна Лъскова” Златин Чаушев.
Целта на срещата бе уточняване параметрите на програмата във връзка със 100 – годишнината на несебърското читалище и предстоящите духовни срещи в града, обект на Световното културно наследство.
Г-н Ганев остана впечатлен от мащабните замисли на несебърските организатори и се ангажира да съдейства според възможностите си за осъществяването им, както и да бъде почетен председател на организационния комитет по честването на юбилея.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |