В новините
 
16.12.2004 00:08   Новината е видяна 6329 пъти
Новините на Несебър Инфо
ЗАВЕЖДАТ ДЕЛО СРЕЩУ СЪВЕТНИК
Кметът на Община Несебър – Николай Трифонов завежда дело за клевета срещу съветника Красимир Косев за поредните неверни съобщения до различни институции. В сигнал до Главния и Окръжен прокурор, до ДНСК, РДНСК, НИПК и други институции, г-н Косев твърди, че е извършено незаконно строителство от Община Несебър, за изграждането на пазар в старата част на гр. Несебър.
По този повод кметът на Несебър завежда дело за клевета, като освен наказателна присъда ще бъде предявен и иск за морални щети, като присъдената сума ще се даде за благотворителни цели.
Това е поредният сигнал на съветника Косев. През изминалата година при подобни сигнали за злоупотреби и нарушения до Окръжна прокуратура, проверката излезе с констатации, че те не отговарят на истината, а за част от сигналите отговорност носи и самият сигнализиращ, в качеството си на председател на Общински съвет – Несебър.

Оризаре с нов Младежки дом
Предстои реконструкция, модернизация и адаптиране на сграда “Младежки дом” – с.Оризаре, която близо 20 години грози центъра на селото.
Проектът е изработен и възложен за саниране. Дейностите по ремонта ще стартират в началото на следващата година, като за целта община Несебър ще инвестира около 500 000 лв.
Читалищна зала, библиотека, две зали за тихи игри са само част от проектираните помещения, които ще превърнат мястото в културно средище за младите хора в селището.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |