В новините
 
28.12.2004 01:55   Новината е видяна 7127 пъти
Тържествено откриване
Поводът бе откриването на новата Многофункционална сграда на кметството, очаквана близо 70 години, в която се помещават две конферентни зали, мулдимедийна зала с озвучителна система, зала за представления и концерти. След тържествен водосвет, отслужен от отец Йордан, лентата прерязаха кметът на община Несебър Николай Трифонов и на Обзор Кирил Стоянов.
На новата сцена 90 самодейци от града представиха стародавните Коледни обичаи, характерни за този регион. Препълнената зала масово аплодира всички участници, като особен колорит внесоха най-малките – децата от детската градина.
Всеобща беше радостта от факта, че най-сетне талантите от Обзор намериха своя уютен дом, а кметството – възможност да провежда в най-съвременни условия своите административни задължения и мероприятия.
На 400 000 лв. възлиза новата придобивка, която за рекордно кратък срок – 45 дни, фирмите “Деймос Корект”, “Кагами”, “АРХПРО”, “Габровски” успяха да завършат и да зарадват в навечерието на Новата година жителите на Обзор.
Картина на несебърския художник Радослав Ралев ще краси входа на сградата, подарена от кмета на общината Николай Трифонов.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |