В новините
 
15.01.2005 07:14   Новината е видяна 4107 пъти
План за безопасно използване на Интернет ратифицира парламентът
План за безопасно използване на Интернет ратифицира парламентът

Голяма простотия за кой ли път в "Българското" интернет пространство. Чули недочули нашите хора пак искат да станат смешни.

Меморандумът за разбирателство между Европейската общност и България за присъединяването ни към многогодишния план за действие за безопасно ползване на Интернет ратифицираха депутатите.

Документът предвижда да бъдат защитени непълнолетните чрез отстраняване на незаконното и вредно съдържание в Интернет-услугите.

Преди да гласуват депутатите изслушаха представител на Министерството на транспорта и съобщенията, тъй като многогодишният план към меморандума е с изтекъл срок, информира БНР.

Очаква се парламентът да разгледа на първо четете и промените в Закона за промишления дизайн, според които производителите на стоки чрез копиране на чужд дизайн ще се санкционират с глоба от 500 до 1500 лева.

Във времето за парламентарен контрол премиерът Симеон Сакскобургготски ще отговаря на въпрос на депутати от ОДС каква е правителствената политика във връзка със забележките в доклада на Европейската комисия за напредъка на България по отношение на свободата на словото.
Предвижда се на актуални въпроси да отговарят още 14 министри от кабинета.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |