В новините
 
20.01.2005 12:23   Новината е видяна 4216 пъти
Астелла
АСТЕЛА е първата и единствена по рода си фирма в България, която предлага, специално за Вас - Дизайн и имидж консултaции. С професионални материали и перфектно обучен екип от специалисти фирмата ще допринесе за осъществяването на Вашата модерна визия и за усъвършенстването на Вашия имидж.

АСТЕЛА разполага с гореща информация за последните тенденции в света на модата и дизайна. Ежедневно нашият екип обогатява и разширява знанията си благодарение на достъпа до най-престижната и богата на информация модна библиотека на западното крайбрежие на САЩ (в която Джон Галиано прекара лятото на 2003 г., за да почерпи идеи за своя колекция). Всеки месец консултантите ни посещават международни специализирани изложения. Ние знаем за всичко, което се случва в областта на модата в трите й столици - Париж, Милано и Ню Йорк. Главната консултантка на АСТЕЛА посещава регулярно Лос Анжелис, където се среща и обменя информация със знаменити личности, дизайнери и специалисти от света на модата.

За Астелла Имидж и творческия директор Аля - на сайта




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |