В новините
 
22.01.2005 18:40   Новината е видяна 9513 пъти
Антик, или една позорна събота без шум ...
След активния период на зимните балове на село всичко утихна. Дори тези, които се точеха за дискотечни изпълнения предпочетоха да останат по домовете, което е странно за началото на Водолея.

В Бургас преваля дъждец и замириса на измамна пролет, която ни напомни, че всъщност зима нямаше. Тъжните светлини на новоизградените домове придобиха оранжев отенък и с това прогониха празничното синкаво сияние. Дори пиратки не се чуват.

Сутрин в двора на Гимназията онази стара група мераклии продължава на рита с хъс.

Седим умислено над този Google Бар и гледаме как бавно се пълни с пари, пари, пари .... Една мазда изплува от мъглата на кликовете и се чудим как може един нормален човек да киризи в събота вечер монитора, вместо да си легне пред телевизора ... май множко ни дойде хойкането.

Задачите за некст уик пълнят тефтера, надлежно прехвърлени в него от листите и листчетата под клавиатурата и от джобовете. Чудим се дали да пускаме фактура на Община Несебър или да оставим за февруари.

Странни мисли, премесени с Джава и бъдещето на професията.
От мисла на мисла, чешейки се малко над бретона решаваме, че можем да Ви разкажем за клуб Антик - т.е. служебното преди барче на "Благоустройствени". Точно насрещу отрезвителя една остъклена стая с голям аквариум събира махалата. Ченгета, местни образи и няколко момчета, за които странно защо си мислим, че просто ги мързи да работят, се постоянното присъствие. Към допустимото множество от клиенти сме още ние и едни наши приятели, с които използваме ъгълчето за отскок.

В кафе Антик 2003 са две пекани мадами на около 40 - една висока руса и една друга малко по-ниска с пищни форми. Те не бързат, защото са вечни - откак помним все те ни подават онази ниска и онази висока чаши, пълни с прозрачна течност. Сещаме се, че един клиент има да ни черпи за онлайн консултациите в понеделник, но понеже е доста младо момче - ще прехвърлим сметката към баща му.

Но да се върнем към дупката срещу отрезвителното. Момичетата са пекани - те са наясно, че от храна файда няма и щедро ни разрешават да си купим от дебеланата в съседното магазинче няколко шумящи чипс-а и гранясали фъстици. Понеже един приятел успя да изпие цялата абсолют, то русата прескача до същото място и купува нова бутилка - ние сме видни клиенти, след като разкараха онези дядовци, които сърбаха цел ден едно кафенце и шумяха за политика. Гледаме ги сега са се преместили на съседния ъгъл.

ех цените и те махленски
последния път беше за 6 малки джина, няколко безалкохолни и две големи водки около 12 лева ... май
само кафето е скъпичко за това, което е - къде 35 ст.

а! ето и нек"ви касови бележки, та ще бъдем по-точни:
на тях пише (хм!):
бар - 1,60
бар - 0,60
бар - 1,40
в брой 3,60
бар - 1,30
в брой 1,30
бар - 1,00
в брой - 1,00
бар - 2,20
бар - 0,60
в брой - 2,80
бар - 0,60
в брой - 0,60
и т.н.
от пръв поглед се забелязва, че в кафето се предлагат най-вече два артикула: "бар" и "в брой", но май все са ни ги пробутвали на различна цена

тук се сещаме, че п... требеше да се обади да отскочим до елит, но след като днес е секла студентски глави може и да се е уморила

Не, няма да ходим в Елит - ще гледаме новините, после някоя тъпотия и тъкмо ще стане време за ставане.







Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |