В новините
 
08.02.2005 07:21   Новината е видяна 4014 пъти
Майкрософт дава 30 000 евро на година на докторанти в Европа
Звеното за научни изследвания на "Майкрософт" в Европа започва програма за отпускане на докторантски стипендии (Research.Microsoft.com), съобщиха от компанията.
Стипендиите са за срок от три години, като едногодишната е 30 000 евро. Всеки стипендиант ще получи и Tablet PC с разнообразни софтуерни приложения.

Желаещите да кандидатстват могат да подадат документите си онлайн до 17 април на адрес: msrphd@microsoft.com.

Кандидатите трябва да са студенти и граждани на европейска държава. Освен това трябва да са кандидатствали или да са били приети за докторанти в европейски университет и да започват своето обучение през октомври т.г., или да са студенти, които тогава ще са навършат не повече от една година от началото на докторантурата си.

В програмата могат да участват всички от специалностите компютърни науки, математика, електронно инженерство, физика, биология, химия, икономика, екология, социални науки и др., уточнява Investor.bg.

Оценяването ще се извършва на конкурсен принцип.

Програмата цели подпомогне на студенти, притежаващи необходимия потенциал за принос в областта на науката, както и насърчаване на развитието на бъдещия интелектуален капацитет на Европа.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |