В новините
 
14.02.2005 06:43   Новината е видяна 4791 пъти
АСО-ПИРЕЛИ ЕООД
"АСО-ПИРЕЛИ” ЕООД са подготвили оригинални и разнообразни изненади, томбола и награди в атрактивния си щанд № 107, изграден изцяло от алуминий, стъкло и светлини за Международното изложение за охрана, сигурност и безопасност Security 2005, което започва в Националния дворец на културата от 15 (вторник) до 19 (събота) февруари т.г.



Екип от специалисти в областта на обезопасяването на домове, офиси или магазини ще консултира и информира за същността на предлаганите от “АСО-ПИРЕЛИ” ЕООД услуги. Те ще предоставят конкретни решения за сигурност и безопасност, подкрепени с ценова политика, насочена изцяло към клиентите.

Всеки посетител на щанд 107 в централното фоайе на НДК ще има възможност да се запознае с постиженията на “АСО-ПИРЕЛИ” ЕООД, да разгледа виртуално презентираните водещи американски, канадски, израелски и български сигнално-известителни системи. Ще получи информация за свръхмодерния Диспечерски център, който е проектиран и създаден за I-ви път в България, предназначен за пренос на информация с нови технологични решения за безопасност, както и на живо ще разгледа част от автомобилите на автопарка на дружеството - Форд Фокус, Форд Транзит, Форд Ескорт, Пежо Партнер и джипове с висока проходимост Дайхацу и Нива. Ще се “запознае” с автопатрулните екипи и екипировката им, ще натисне “паник бутона” за да ги извика и разгледа.

Всеки посетител ще има възможност да участва в томболата, организирана от “АСО-ПИРЕЛИ” ЕООД специално за Security 2005, като тази година ще бъдат изтеглени ТРИ ГОЛЕМИ НАГРАДИ: Изграждане на Сигнално-известителна система с 2-годишна безплатна гаранционна поддръжка. Всеки, който посети щанда на Дружеството и попълни талон за участие има възможност да спечели!

Всеки клиент, който се запише по време на изложението ще се ползва от следните преференции:
• Безплатна застраховка “Имуществена отговорност” до размера на охраняваното имущество, покриваща „Кражба с взлом” и “Пожар и природни бедствия”
• Безплатен преглед, профилактика и препрограмиране на съществуващи СИС, изградени от друга фирма, при централизация към „АСО-ПИРЕЛИ” ЕООД!



В рамките на изложението Security 2005 всички посетители на Щанд 107 ще имат възможност да се запознаят с различните схеми на разсрочено плащане, които „АСО-ПИРЕЛИ” ЕООД предлага, както и за преференциалните условия за корпоративни клиенти от всички отрасли на икономиката. Посетителите ще бъдат консултирани за пакетни (комбинирани) услуги за физическа охрана, непрекъснато наблюдение на обектите им и инкасо услугите.



Щанд 107 на „АСО-ПИРЕЛИ” ЕООД в НДК ще е отворен за всички гости на изложението Security 2005 от 15 до 19 февруари от 10.00 ч. до 19.00 ч.



Любопитно:
„АСО-ПИРЕЛИ” ЕООД е сред лидерите в охранителния бранш и заема значителен процент от пазарния дял на този вид услуги в България. „АСО – ПИРЕЛИ” ЕООД е компания от европейски тип, която си поставя високи цели и 12 години изпреварва винаги изискванията на клиентите си със стъпка напред. „АСО-ПИРЕЛИ” ЕООД осигурява сигурност, спокойствие и успех като гарантира “ЖИВОТ БЕЗ РИСК”!





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |