В новините
 
31.05.2004 08:32   Новината е видяна 7346 пъти
Стартира портал за виртуално партньорство

Този портал е създаден от Фондация “Зеленият Бургас” в партньорство с Фирма “КАК” - Детско-юношеска компютърна школа” в рамките на проект “Виртуално партньорство между екологичните НПО-та”. Инициативата се подпомага от Регионалния Екологичен Център за Централна Източна Европа, офис България.



Целта на МорскиЕко.Net е да предоставя он-лайн услуги и да служи като платформа за електронен обмен на информация и идеи между екологичните неправителствени организации в региона.
МрскиЕко.Net се стреми да повиши капацитета на НПО-та като им предоставя богата и актуална информация и улесни комуникацията между тях.



В портала ще намерите информация за предстоящи събития, отворени програми и конкурси, възможност за работа и обучения, и други. Изградената богата база-данни включва каталог на Черноморските екологични НПО-та, списъци на лицензирани експерти, консултанти и доброволци, актуално законодателство, он-лайн библиотека и др.


Порталът предоставя възможност за търсене и намиране на партньори за реализиране на вашите проекти. Посредством дискусионния форум ще можете да обсъждате актуални въпроси и проблеми.


Всеки, който се интересува от екологичните проблеми ще може да се абонира и да получава месечния еко-бюлетин.


Всички рубрики ще бъдат обновявани, в зависимост от потребностите на неправителствените организации.



Фондация “Зеленият Бургас” ще представи портала МорскиЕко.Net пред обществеността на 31 май 2004г. от 11.00ч. в голямата зала на Община Бургас. Събитието е част от Програмата на “Зелената седмица” организирана от Община Бургас по повод Световния ден на околната среда - 5 юни.


Добре дошли в МорскиЕко.Net!






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |