В новините
 
17.02.2005 16:27   Новината е видяна 3692 пъти
Чешки туроператор ще инвестира във ваканционни селища у нас
Най-големият чешки туроператор “Чедок” потвърди намерението си да инвестира във ваканционни селища по Южното черноморие на България. “България в момента е най-доброто място за инвестиции в туризма” заяви Мирослав Рес, генерален директор на “Чедок”, по време на срещата си със заместник-министъра на икономиката Димитър Хаджиниколов, съобщиха от Министерство на икономиката.
Двамата разговаряха веднага след официалното откриване на Holiday World в Прага, което е най-голямото туристическо изложение за имиджово представяне на дестинации в Централна Европа. Мирослав Рес аргументира твърдението си с ниският корпоративен данък у нас, чудесните природни условия за развитие на туризма, доброто качество на услгите и гостоприемството на българите. “Чедок” очаква ръст от около 30% на чешките туристи в България през Лято 2005.

“България е хит на Лято 2005”- с този надпис посреща гостите на щанда си “Александрия”– туроператорът, който има най-много записвания на чешки туристи на българския пазар. Рекламната брошура на фирмата с това послание се разпространява заедно с официалния каталог на изложението.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |