В новините
 
24.02.2005 07:14   Новината е видяна 3370 пъти
Иван Витанов е избран за председател на новоучреден регионален съвет
Новият съвет бе учреден днес и проведе първото си събрание. Витанов ще оглавява новия орган в продължение на една година. Председателското място ще се определя на ротационен принцип между трите области в Югоизточния район. Последователността на ротацията бе определена със жребий, според който област Ямбол ще поеме председателството през 2006 година, а област Сливен през 2007 година. За заместник председател на съвета е избран кмета на община Царево Петко Арнаудов. Той е упълномощен да представлява общините от бургаски регион. Всички членовете на Съвета за регионално развитие ще бъдат равнопоставени партньори, се реши на днешното заседание. Те заявиха, че съвета ще работи за преодоляване на различията между черноморските общини и районите от вътрешността на трите области.
Следваща стъпка от работата на съвета, ще бъде учредяването на Дирекция за техническо съдействие, координация и управление на регионални програми и проекти. Тя ще изпълнява функцията на секретариат на Регионалния съвет за развитие, информираха от областната администрация.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |