В новините
 
26.02.2005 07:44   Новината е видяна 3749 пъти
От 1 март община Бургас събира сама местните данъци и такси
Към община Бургас вече е разкрита нова Дирекция по местни приходи от данъци такси и реклама. Няма да има промяна в начина и мястото на плащане, не се предвиждат и персонални промени, уточниха от общината.

В териториалната данъчна дирекция остава контролно-ревзионната дейност и принудителното събиране от длъжниците.
Остава валидна и отстъпката от 5 % за всички граждани, които внесат пълната сума от данъка до 31 март. Общината е напълно готова да изпълнява новата функция, обяви заместник кмета по финансите Васил Караманов. Очакванията са да се повиши събираемостта на данъчните задължения. От общината ще следят и за недекларираните имоти.
Отделът за принудително събиране на задълженията на гражданите и функция "Методология" остават към данъчната дирекция, съобщиха от данъчната дирекция.
До края на януари в община Бургас са изпратени 223 хиляди съобщения на собственици на недвижими имоти. В тях са посочени не само имотите на територията на общината, но и в цялата страна, които всеки собственик притежава, всички данъчни задължения и банковите сметки за плащане.
Жителите на община Бургас могат да направят справка за своите данъчни задължения на телефоните на ТДД-870-981, 870-982 и 870-986.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |