В новините
 
14.04.2005 05:46   Новината е видяна 4281 пъти
Грубото строителство в Приморско се забранява от 1 май
Със същата заповед градоначалникът на Приморско налага и забрана за движението на тежкотоварна и специализирана строителна техника в двете населени места. ”Задължават се всички възложители и изпълнители на строежи в Приморско и Китен незабавно да предприемат действия по изчистването на тротоарите, уличните платна и строежите си, като не допускат разполагане на строителни материали и механизация”, пише още в кметската заповед. Мерките трябва да осигурят спокойствие на туристите за предстоящото лято. След 1 май общински служители ще започнат строги проверки по спазването на забранителната заповед, уточниха от кметската администрация. Близо 10 нови хотела ще отворят врати на територията на община Приморско от началото на новия летен сезон.


Поне още 30 от съществуващите се реновират. Най-мащабната е инвестицията в Приморско на 4-звездния комплекс “Сън сендс сити”. Той включва хотелски комплекс и четири блокчета с жилищни апартаменти. В обекта ще бъдат вложени 14.5 млн. лв. от “Евро холидейс” АД.


Според предварителните разчети грубото строителство трябва да приключи до 1 май тази година, а до средата на юли ще се изпълняват довършителните работи. “Приморски голф” АД инвестира 10 млн. евро в изграждането на най-голямото голф игрище у нас. Международната асоциация по голф със седалище в Лондон и община Приморско се обединиха в съвместната фирма, като общината участва с апортната вноска - 1000 дка в местността Силихляр на 5 км от морския град по поречието на р. Ропотамо. Според проекта близо до игрището ще бъде построен и хотелски комплекс с капацитет 1000 легла. Близо до игрището ще бъде изградено мини голф игрище, което ще бъде използвано за обучение на начинаещи любители на елитарния спорт.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |