В новините
 
28.10.2005 11:14   Новината е видяна 2892 пъти
Искат клуб на общинския съветник в Поморие
Общинските съветници трябва да разполагат с клуб, където да се срещат с избирателите и да им се предоставят материали за работата на институцията, предложи Елена Муржева на сесия на Общински съвет Поморие - съобщи радио Милена.

Председателката на Комисията по Образование, култура и вероизповедания разкритикува колегите си, че никой от тях не е организирал срещи с избирателите. „Може ли някой общински съветник да ми се похвали с организирана среща със своите избиратели? Може ли някой да ми каже как освен радиото отразява дейността на взетите решения? Няколко пъти поставихме въпроса, защо нямаме клуб на съветника, защо там няма материали, с които хората да разполагат. Мисля, че през следващите две години това трябва да направим”, заяви Елена Муржева.

Комисията, на която тя е председател наблюдава един бюджет от 3 517 000 лв., които се изразходват в образованието, т.е. 37% от бюджета на общината се контролират с видим успех, а това ще проличи при отчета за деветмесечието.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |