В новините
 
16.01.2006 19:36   Новината е видяна 3321 пъти
Предлагат Слънчев бряг да стане град
Собственици на хотели и заведения в "Слънчев бряг" ще внесат предложение курортът да получи статут на град най-вероятно през март или април тази година. Това съобщи на пресконференция кметът на Несебър Николай Трифонов, предаде БТА.

Той каза, че се е срещнал с представители и собственици на хотели и заведения. Мотивът за искането им бил най-вече избягването на двойното плащане на данъци.


Трифонов обаче обясни, че една такава процедура ще трае не по-малко от година, година и половина. Той помолил собствениците да преценят плюсовете и минусите на предложението им "Слънчев бряг" да стане град.


По време на първата си пресконференция за тази година несебърският кмет засегна най-важните общински проблеми от последните няколко месеца и обяви дейностите, по които ще работи Общината през 2006 година. Една от тях е решаването на въпроса за водоснабдяването, който включва курортната част около Несебър и "Слънчев бряг".


Трифонов добави, че Община Несебър има нужда от ново модерно депо за битови отпадъци.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |