В новините
 
31.08.2004 20:42   Новината е видяна 5205 пъти
Обявиха резултатите от класирането на учебниците за трети клас
Просветното министерство обяви резултатите от класирането на учебниците за третокласниците и новите учебници по химия за седми клас, съобщи БНР.

Одобрените проекти са били оповестени в присъствието на издателите. За всеки предмет са одобрени по три проекта за учебник. Издателство “Просвета” има одобрени проекти по всеки предмет, а по някои предмети по два учебника. Издателство “Булвест 2000” има одобрени учебници за всички предмети, за които е подало проекти.

По руски и френски език са одобрени всички проекти, тъй като са били предложени само по три варианта.
Изучаваните предмети в трети клас са Български език и литература, Математика, Човекът и обществото, Човекът и природата, Музика, Изобразително изкуство, Домашен бит и техника, английски, френски, немски и руски език.

В средата на юли комисиите по оценяване определиха, че всички предложени 58 проекта отговарят на държавните образователни изисквания.

Въпреки опасенията на издателите просветният министър Игор Дамянов нееднократно заяви, че времето до началото на учебната година е достатъчно за отпечатването на одобрените учебници и разпространението им до търговската мрежа.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |