В новините
 
14.07.2007 08:40   Новината е видяна 4428 пъти
Ще увеличат заплатите на сезонните летищни работници, обещаха от Фрапорт

Ръководството на Фрапорт обеща да не намаля дохода на служителите в сравнение с миналата година и да коригира евентуалните различия. За тази цел ще бъде образувана работна група, която ще установи точните цифри. Предвижда се да бъде изготвен и нов колективен трудов договор. За това се разбраха на среща днес представители на профсъюзните организации на КНСБ, Подкрепа и САС /Свободен авиационен синдикат/ и ръководството на Фрапорт.
Ще бъдат обсъдени  възможностите
за връщането на авансовото плащане и още навременното предоставяне на работните облекла на служителите, заявиха от Фрапорт.
На срещата е постигнато споразумение, че определеното допълнително трудово възнаграждение ще бъде изплащано до края на месец септември, а през месец октомври ще бъдат раздадени и премии.
До днешните разговори се стигна след като на 10 юли работници от звено “Перонно обслужване” спряха работа за 20 минути заради забавяне на заплатите им. Тогава напрежението бе туширано за 20 мин. след разговор с изп.директор Калин Барзов.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |