В новините
 
17.07.2006 14:06   Новината е видяна 3993 пъти
Нафтекс тренира в пълен състав
От днес в тренировките на отбора се включиха опитните Веселин Бранимиров и Свилен Симеонов, които в продължение на две седмици лекуваха контузии, съобщиха от пресцентъра на клуба.
Вратарят страдаше от разтежение на бедрен мускул, а централният защитник бе с фрактура на пръста на десния крак. И двамата до момента се подготвяха на облекчен режим във фитнеса на клуба и на лекоатлетическата писта на стадиона.

Първа тренировка след възстановяване направи и крилото Мартин Кокалджиев. С отбора продължават тренировки и новодошлите футболисти Любомир Няголов, Емил Петков, Иво Паргов, Любомир Генчев, Венцислав Алдев. И петимата оставят със старанието си добри впечатления у треньорите и след изиграването на двете планирани контроли за седмицата, в сряда и петък, най-вероятно на петимата ще бъдат предложени договори с Нафтекс.

Към отбора на Нафтекс се присъедини и Любомир Божинов, който до момента се готвеше с тима на Черноморец. Халфът бе отличаван специално на няколко пъти през миналия сезон от наставника Георги Василев и сега отново младият футболист, ще има възможност да работи с него и го убеди в качествата си.

До края на седмицата в отбора се очакват нови трима футболисти на проби, но имената им ще станат известни, едва когато пристигнат в Бургас и подпишат договори с клуба. С това ръководството смята да приключи първия етап от селекцията на отбора.

Нафтекс вече определи и мястото на лагера, където ще се подготвя преди старта на първенството. От 24 юли до 4 август спортно-техническото ръководство избра Велико Търново за място на подготовката. За периода са планирани и три контролни срещи с отбори от региона.

До края на седмицата Нафтекс ще изиграе две контролни срещи. В момента се уточнява съперника за контролата в сряда, която ще се играе на стадион Черноморец. В петък мача е със Странджа - Металург град Средец.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |