В новините
 
19.07.2006 10:05   Новината е видяна 4069 пъти
Спират водата и електричеството на незаконните постройки на Централния плаж в Бургас
Концесионерът на Централия плаж в Бургас – фирма „Онтайм”, получи писмо от Регионалната дирекция за национален и строителен контрол, от което става ясно, че са взети мерки относно незаконните обекти на пясъчната ивица. В писмото, което е адресирано до „Електроразпределение – Стара Загора” АД – клон Бургас и „Водоснабдяване и канализация” ЕАД – Бургас се казва, че на незаконните постройки, които не са премахнати въпреки заповедта на Главния държавен инспектор при ДНСК, трябва да бъде прекъснато захранването и да се преустанови доставянето на ток и вода. Пимото е препратено до Община Бургас и Областната управа на града.
Вече тече втора година, откато началникът на ДНСК – София е разпоредил премахване на незаконен строеж „Фолк клуб Шок”, пристройка и надстройка на сгради „Плаж и бар Нептун”, както и на масивна сграда до комплекс „Корал”. Още през 2000 г. от ДНСК са забранили също и ползването на строеж, който не е бил приет по установения ред и представлява пристройка, надстройка и промяна в предназначението на съществуваща масивна сграда в комплекс „Черно море” – заведение за хранене и обслужване на плажа в т.ч. нощен клуб и таверна.
Допълнителен риск крие и съоръжението на водната пързалка и прилежащия й търговски обект. Собственикът не разполага с документи от ХЕИ, РДНСК, Противопожарна служба и не е изградил аварийни изходи.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |