В новините
 
23.07.2006 20:05   Новината е видяна 3664 пъти
Шоколадов звяр ще избухне на огромно парти в Бургас
Бургас ще стане домакин на най-мощното открито техно парти тази година. Специално за летния купон от САЩ ще пристигне култовият DJ Rhenalt, а от Австрия ще долети дълго, дълго чаканият у нас Марио Раниери.

Заедно с тях зад пулта ще се изявят също и родните момчета Balthazar, JackRock, Bo Betz и Birben.

Бурният купон ще закипи на 5 август, събота, в чисто новия клуб Guarana в Бургас, който се намира зад летния театър в Морската градина.

„Бърлогата“ разполага с впечатляващ 15 KW звук, огромна видео стена и всички условия за мощно парти.

Вечерта ще бъде гарнирана с ред атракции, сред които специално подбрани танцьорки, игри и разни други екстри. Входът за партито е 10 лв.

32-годишният DJ Rhenalt ще бъде черната перла на купона. Популярен е със сетовете си на 3 грамофона, които не оставят никой да подскача апатично на дансинга.

Редовно се изявява в най-големите клубове в родния си Ню Йорк - Coda, Le Souk, Copper, Hiro и др. Също така си има и „международно гнездо“ - резидент е в Garbri Disco (Ибиса), а наскоро беше и на турне в Бразилия.


Мари Раниери е един от най-популярните австрийски диджеи и продуценти. Момчето е и добър бизнесмен - собственик е на 5 лейбъла. До момента е издал над 20 авторски плочи, както и множество ремикси. Преди броени дни Марио се завърна от Берлин, където бе един от най-ухажваните ди джеи на Love Parade 2006.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |