В новините
 
01.08.2006 20:08   Новината е видяна 4288 пъти
Нейно величество и Шакира се хванаха за гърлото
8 години след най-големия си успех на Видео музикалните награди на MTV, Мадона е на път да повтори успеха си.

„Нейно величество“, заедно с Шакира и рокерите Red Hot Chili Peppers, получи най-много номинации за тазгодишното издание на престижната церемония, която ще се проведе на 31 август в Ню Йорк.

47-годишната звезда има 5 номинации, а Шакира и Ред Хот – по седем. През 1998 г. Мадона обра почти всички награди с видеото си „Ray of Light“, като отново не беше водеща сред номинациите.

Сега Мадона се състезава с провокативното си видео „Hung Up“, което е номинирано за всички най-престижни категории, включително и видео на годината.


Шакира, която се очертава да най-яростната конкурентка на Мадж, ще се състезава с "Hips Don"t Lie“, а Ред Хот се пускат в надпреварата с "Dani California".


В битката за най-добро видео, освен Мадона, Шакира и Ред Хот, ще се намесят още Кристина Агилера с "Ain"t No Other Man" и пънкарите Panic! At The Disco с "I Write Sins Not Tragedies", които са супер популярни в САЩ, но не и в Европа.


Мадона, Шакира и Агилера са номинирани и за най-добро женско видео, в компанията на победителката от „Американски идол“ (който предстои да започне и у нас) Кели Кларксон "Because of You" и Нели Фуртадо ("Promiscuous"), която се завърна с напълно нов звук и секси имидж, благодарение на продуцента Тимбърленд.

Мадона ще се състезава за още три награди, включително най-добро денс видео, най-добро поп видео и за най-добра хореография.


Номинациите за Мадона идват в годината, когато MTV празнува своя 25-годишен рожден ден от пускането си в ефир, именно на 1 август 1981 г..

Скандалната певица бе „пионерката“, която излезе на дебютните награди на музикалния канал през 1984 г., замятайки сватбена рокля по земята под трелите на класиката „Like a Virgin“. Междувременно кариерата й израсна успоредно с превръщането на MTV в най-мощната тематична телевизия в света.


MTV обяви номинациите си на церемония в Ню Йорк, на която присъстваха R&B дивата Бийонсе, Джъстин Тимбърлейк и рапърът T.I.

Тримата изпълнители ще бъдат сред звездите, които ще пеят на сцената на наградите.

Джъстин, който спечели наградата за най-добро мъжко видео с хита си „Cry me a River“ през 2003, ще за пръв път своя нов сингъл „Sexy Back“.

Бийонсе ще изпее втория си хит „Ring the Alarm“ от предстоящия си да излезе нов албум „B"Day“.

Именно заради рождения ден на MTV церемонията се премества от Маями, където се проведе през последните две години, в Голямата ябълка – градът, който приюти първата церемония на MTV наградите преди 22 години.











Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |