В новините
 
14.08.2006 10:09   Новината е видяна 4183 пъти
Нов клон на Пощенска банка отвори врати в Бургас
Нов клон на Пощенска банка отвори врати в Бургас. Клиентите на новата локация на бул. „Демокрация” 104 могат да се възползват от префернциални оферти и отстъпки. От 14 август до 13 октомври продуктите на банката ще бъдат предлагани при специални условия. Това е вторият клон, който банката открива за тази година в Бургас, като вече общо клоновете на Пощенска банка в града стават четири.

Клиентите на Пощенска банка в Бургас могат да се възползват от специални отстъпки и предложения до 13 октомври 2006 г., съобщават от кредитната институция. Жилищният кредит се предлага със специално намаление от 50% на таксата за одобрение и обработка за програмите с фиксирани лихви за 2 и 3 години. Бързият потребителски кредит с или без поръчител до 10 000 лева е без такса за разглеждане на документите, а кредитите за малък бизнес до 30 000 лева са без обезпечение и без такса за разглеждане на документите. Депозитът «Активни пари» се предлага на клиентите с нова още по-висока лихва и при изключително гъвкави условия. Лихвите по срочните депозити в евро за фирми и граждани са изключително изгодни и специално разработени за нуждите на клиентите на банката. В рамките на промоцията кредитната карта American Express се издава с 6-месечно безплатно членство. Кредитна карта VISA от Пощенска банка се предлага с безплатно членство за първата година, а кредитна карта Euroline се издава без такса в промоционалния период.

Новият клон предлага цялата продуктова гама на Пощенска банка както за фирми, така и за физически лица. Жилищен и бърз потребителски кредит, кредитни карти, овърдрафт, депозитни продукти, електронно банкиране, бързи парични транзакции и кредити за малък бизнес са само малка част от предлаганите услуги и продукти в новата локация.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |