В новините
 
24.07.2007 14:06   Новината е видяна 3175 пъти
Строят втори Ахелой до устието на реката
Мегаваканционно селище никне край Ахелой в близост до устието на местната река. Големият обект ще се разпростира на 170 000 квадратни метра. Инвеститор и изпълнител на проекта е бургаската компания “Мидия". Много туроператори вече проявяват интерес към комплекса, обясниха от фирмата.
Инвестицията във ваканционното селище от затворен тип е близо 70 млн. лв. Имотите се продават на 700-800 евро на квадратен метър в зависимост от разположението. Купувачите са основно руснаци, англичани и поляци.
Това е вторият голям комплекс в Ахелой.
“Мидия” е известна с множеството изградени монументални сгради по Черноморието, както и със строителството на внушителните хотели на убития туристически лидер Димитър Янков - “Хризантема”, “Тракия”, “Несебър” и “Созопол”. Бургаската компания е реализирала продажби за над 58 милиона лева през изминалата година и също така зае 40-о място в класацията на в. “Капитал” за най-големите работодатели . През 2006 година “Мидия” е дала препитание на над 1300 души.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |