В новините
 
25.07.2007 15:12   Новината е видяна 5224 пъти
Company Index нов проект в помощ на бизнеса

Нов Бургаски бизнес сайт за малки, големи и още по-големи. Амбицията на екипа  е да систематизира информацията за бизнеса и да представи пълна точна и вярна картина на активно действащите фирми.

Представяме на Вашето внимание новия специализиран сайт: http://www.company-index.com/
Целта на проекта е организиране, съхранение и търсене в база данни за дейности, продукти и/или услуги на действащи български и чужди фирми.
Company-Index.com предлага Интернет рекламни услуги чрез фирменото Ви представяне в Web браншовия каталог. Пакетите от услуги са предназначени, както за малки и средни фирми, така и за големи фирми, търсещи ефективно и атрактивно рекламно представяне на дейността си и предлаганите от тях продукти, стоки и услуги. Всяка отделна фирма се представя като в собствена уеб страница и е организирана така, че потребителите могат бързо и лесно да получат изчерпателна информация на четири езика за фирмената дейност, продукти и/или услуги, материали и суровини, цени и тарифи, технологии на производство, сертификати и други данни за фирмата, придружени от снимков материал.
Търсенето в Company-Index.com е безплатно и без ограничения, организирано е с цел бързия достъп до необходимата за потребителя информация посредством три различни начина, единия от които е уникален по своята същност - специализирано търсене по продукти и услуги, даващ Ви възможността изключително бързо да намерите по свои критерии най-добрите си клиенти и партньори.
Company-Index.com Ви дава възможност да рекламирате Вашата фирма в два безплатни и три платени плана като избора на план е според Вашите желания и потребности.
Относно планове и цени за участие, начин на регистрация и др. вижте: или да се свържите с нас чрез контактите, посочени по-долу.
Ще се радваме на възможността да работим за Вашия престиж и успех!
От екипа на Company Index.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |