В новините
 
25.07.2007 15:22   Новината е видяна 5750 пъти
Нов Фонтан до Пионерския дом

Помните ли Гръцкото капанче. Едва ли! Там нямаше нет, а само зарзали и под тях дървени сгъваеми маси и забавни образи. Много от сегашните баш големци и бизнесмени се "биеха чак" , ако ви е известен този идиом точно там - срещу пионерския дом, където гърлите на балетния състав излизаха - днес те са най-вече тьотки с разширени вени.

на чатала, точно там, където Яворов се влива в Богориди има стара кооперация и на нея имаше каменна "скамейка" - отново за среша с приятели.

ако тръгнете днес да търсите тези места, то ... ето какво се случи на съшото това място:
(kopirano ot drugi)

Кметът Йоан Костадинов откри новопостроения фонтан на улица “Богориди”. Съоръжението е построено за шест месеца. Обектът е залегнал в строителната програма на общината за тази година и е на стойност 140 хиляди лева. Автор е арх. Петков-младши, а изпълнител - фирма “Хидрострой инвест”. По време на откриването Костадинов гарантира, че в района няма да бъдат отваряни нови заведения, които да затрудняват преминаването на гражданите и гостите на Бургас към Морската градина. Планирано е към края на август и началото на септември да са готови и други обекти - Войнишкият паметник, паметникът на Христо Фотев, паметникът на моряка, пластиката на Св. Николай Чудотворец. В момента се работи усилено, за да може тазгодишният национален конкурс “Бургас и морето” да се проведе на 4 и 5 август в покрития Летен театър, каза кметът.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |