В новините
 
27.10.2006 10:31   Новината е видяна 4371 пъти
Отборът на „Нафтекс” замина за Хасково
Осемнайсет футболисти на „Нафтекс” заминаха за Хасково, където утре ще играят с едноименния местен тим, съобщиха от пресцентъра на клуба. От групата отпаднаха Веселин Бранимиров, Венцислав Алдев, Цветомир Валериев, Симеон Златев и вратарят Мартин Теменлиев.

Сред избраниците на Георги Василев за важния двубой попаднаха тримата юношески национали Цветан Филипов, Диян Лефтеров и Велин Дамянов. В отсъствието на невъзстановения от заболяване Бранимиров, Диян Молдованов е най-вероятния партньор на капитана Ганчо Евтимов в центъра на защитата на „Нафтекс”. Очаква се Василев да заложи на състава, с който досега отборът спечели шест мача, а три завърши наравно.

За титулярното място в централната зона на терена, където играе Валериев, ще се борят най-вероятно Любомир Генчев и Цветан Филипов. Не е изключен и вариантът с Георги Христов, който вече е възстановен от простудното заболяване, което го извади за седмица от състава на „Нафтекс”.

Преди заминаването за Хасково, наставникът на тима Георги Василев заяви, че в и в този мач ще изисква пълна концентрация и себераздаване от своите футболисти, за да може отбора да се затвърди на първото място преди последните три срещи от есенния полусезон.

Съперникът заема 4-то място в класирането и до момента играе стабилно на свой терен. За днес следобед Георги Василев е предвидил една тренировка, след която ще определи и състава за утрешния двубой.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |