В новините
 
24.11.2006 03:31   Новината е видяна 5666 пъти
Бургас – домакин на Световно първенство по ветроходство
Бургас ще бъде домакин на Световното първенство по ветроходство, което ще се проведе през 2007г.,съобщиха от пристанището. За да отговаря на изискванията на състезание от такъв ранг, ще бъде подновена спортната база.
Междувременно ръководството на „Пристанище Бургас” , управата на клуба и неговите дългогодишни членове и състезатели ще отбележат 30 години от създаването на Яхт клуба. Бургаските ветроходци ще се съберат на парти на 26 ноември в ресторанта на хотел „Приморец”.
На тази дата преди 30 години капитан далечно плаване Никола Рунев събира около себе си група ентусиасти от пристанището и заедно поставят основите на Яхт клуб „Порт Бургас”. С подкрепата на порта клубът бързо се развива като водещ в страната..
За тридесет години бургаския яхт клуб може да се похвали с десетки изявени ветроходци, донесли на страната титли от републикански, европейски и световни първенства.







Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |