В новините
 
06.12.2006 12:05   Новината е видяна 2921 пъти
Синът на криминалист №1 на Бургас даден на прокурор
Синът на криминалист №1 в Бургас е даден на прокурор, съобщиха от районната прокуратура. Ангел Георгиев - син на шефа на Криминална полиция в Бургас Иван Георгиев, е разследван за афера със злато. Внесени са материалите от предварителна полицейска проверка срещу Ангел Георгиев, който е собственик на заложна къща. Проверката е установила, че през нея са пласирани злато и други ценности, за които няма документи за произход. Част от документацията в заложната къща пък се е оказала фалшифицирана. От прокуратурата заявиха, че до края на седмицата вероятно ще бъде образувано дознание по случая.
В края на септември заложната къща бе атакувана от полиция и данъчни по сигнал, че в нея се съхранява голямо количество контрабандно злато.
Директорът на ОДП - Бургас комисар Павлин Димитров вчера призна, че през нея действително е пласирано злато, а там са открити редица договори с невярно съдържание. "Става въпрос за документи за произхода на всякакъв вид стока. При проверката се оказа, че хората, посочени там като депозиращи стоката, отрекоха изобщо да са посещавали заложната къща, а подписите не са полагани от тях", обясни комисар Димитров.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |