В новините
 
09.12.2006 12:15   Новината е видяна 3678 пъти
Искат постоянен граничен пункт на пристанище Несебър

Да бъде открит постоянен граничен пункт на пристанище Несебър се разрбаха днес областният управител и шефа на РМД в Бургас Димчо Кирязов.

Досега в Несебър има временен пункт. Искането ще бъде адресирано до ресорната междуведомствена комисия, която трябва да направи предложение до Министерски съвет за разкриването на постоянен ГКПП. Мотивите затова се, че през последните години рязко се е увеличил броя на целогодишно пристигащите и заминаващи яхти и малки кораби на пристанище Несебър и откриването на яхтен порт в Св. Влас. На новооткрития пункт е предвидено да работят девет митнически служители.

Нуждата от митнически пункт и на пристанище Царево е дискутирано още на срещата. Има обосновани перспективи за нарастване на обема на работа на порта и там трябва да има митница. За пункта ще бъдат необходими също девет митничари. Общата бройка от допълнителни 18 митнически служители са заложени като щат за следващата година в разчетите на РМД Бургас.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |