В новините
 
19.02.2007 18:22   Новината е видяна 4068 пъти
„Нафтекс” завърши наравно 1:1 с „Динамо” Киев

 

Отборът на Георги Василев надигра украинския гранд „Динамо” Киев, но не успя да го победи, въпреки надмощието, което имаше през по-голямата част на мача. Бургаските футболисти, създадоха 5-6 от така наречените 100 процентови голови положения, но пропуски на нападателите не позволиха в последната контрола на кипърска земя Нафтекс да запише убедителен успех, съобщиха от пресценъра на клуба.
Още при първите си по-сериозни атаки към вратата на украинците, нападателите Станимир Георгиев и Стойчо Младенов, надиграваха своите персонални пазачи и създаваха сериозни проблеми за вратаря на Динамо. В 14-та минута Любомир Божинов пусна топката като „по конец” към Младенов, той надбяга защитниците на съперника и с точен удар отбеляза първото попадение в мача.
Малко по-късно удобни позиции за стрелба имаха Станимир Георгиев и Любо Божинов, но топката преминаваше встрани от вратата. При една от редките атаки към вратата на Нафтекс, топката попадна в Мищченко и той от 24-25 метра успя да преодолее вратаря Чворович. До края на полувремето и двата отбора не създадоха опасности пред вратите.

Второто полувреме започна с натиск на Нафтекс и головите положения пред вратата на украинците се редяха една след друга. Отново пропуски от добри позиции на правиха Божинов, Ст. Георгиев и Любчо Генчев.
След срещата Георги Василев отново бе видимо доволен от качеството на контролата, но не спести и упреци към своите футболисти за направените пропуски от чисти позиции пред вратата на съперника.
В понеделник Нафтекс тренира двуразово. За вторник сутринта е предвидена една тренировка, а следобед с редовен полет от Ларнака отборът се зъвръща в България.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |