В новините
 
22.02.2007 18:23   Новината е видяна 3895 пъти
„Нафтекс” играе последна контрола преди сезона с „Берое” в петък

 

Отборът на „Нафтекс” ще изиграе последната си предсезонна контрола утре – петък от 15.00 часа в Сливен с отбора на „Берое” Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на клуба. 
Промяната на мястото за провеждане на двубоя се наложи, поради зачимяването на основния терен на стадиона в Стара Загора. В мача се очаква наставникът Георги Василев да използва футболистите, на които най-често ще разчита по време на мачовете от първенството напролет.
Отборът на „Нафтекс” тренира двуразово днес на стадион ”Черноморец”. Играчите вече се аклиматизираха след завръщането от Кипър и тренират по предварително утвърдената програма. Няма контузии сред тези, които тренират в Бургас. От заниманията отсъстват тримата юношески национали Цветан Филипов, Георги Петков и Диян Лефтеров, които ще вземат участие в контролата срещу тима на Пирин.
След направения ядрено - магнитен резонанс на четвъртия юношески национал Велин Дамянов се оказа, че талантливия футболист има проблем с менискуса на дясното си коляно и във вторник ще се подложи на операция. Очаква се възстановяването му да продължи около месец и в средата на април той да е готов за игра. Марин Ценов продължава активна терапия в медицинския център на стадион „Лазур”. Идната сряда той ще се подложи на пореден консултативен преглед, след който ще се реши дали да започне интензивни тренировки или ще се наложи удължаване на периода за възстановяване. С проблеми в коляното е и Любомир Генчев, който почувства болки в последния ден от лагера в Агия Напа. Той ще почива до понеделник, когато след преглед се очаква да възстанови тренировките със съотборниците си.
Утре отборът ще замине в 11.30 за Сливен. Групата ще включва 18 състезатели, към които направо в града на „стоте войводи” ще се присъединят тримата юношески национали.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |