В новините
 
23.02.2007 21:11   Новината е видяна 3398 пъти
Руснак изобрети USB чашка за онлайн запои
Не е тайна, че в условията на непрекъснати ограничения на рекламирането на алкохол много производители търсят нестандартни пътища за придвижване на своята продукция в интернет.
Руснакът Сергей Михеев, експерт в компанията "E-Generator", изобрети начин за пиене на спиртни напитки в Мрежата.
Превръщането на самотното наливане с алкохол, известно у нас като "битов алкохолизъм", в истински онлайн купон с голям брой участници ще стане възможно благодарение на измислената от него специална USB чашка.
Революционното изобретение само ще определя какво количество спиртна напитка има в него и ще съобщава за това на останалите другари по чашка в социалната онлайн мрежа.
Според изобретателя реализацията на тази идея ще позволи на всеки интернет потребител, който по някаква причина не е успял да си намери реални "събутилници", да устрои виртуален купон с пиене.
Предполага се, че разпространението на тези USB чашки в киберпространството ще доведе до създаване на специални общности от любителите на различните марки водка и други видове твърд алкохол.
Идеята на Михеев, публикувана на сайта на компанията (E-Generator.ru), предизвика възторжени коментари и лавина от предложения от рода на "Защо чашка, не може ли направо бутилка?", "Непременно трябва да има плочка за чукане на монитора", "Много трезва идея!"...




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |