В новините
 
27.03.2007 19:40   Новината е видяна 3873 пъти
Протестиращи искат нов морал в управлението на НАП Бургас

 

Над 200 моряци, бизнесмени, граждани от Бургас и Варна се включиха в митинг шествието “Чисти данъчни-чист бизнес”, организирано от RN-MEDIAGROUP.
Това е първата подобна проява, която се организира в България. Шествието започна от площад “Тройката”, премина през централната улица “Александровска” и завърши пред сградата на НАП Бургас. Там участниците в митинга прочетоха декларация, в която се обявиха срещу неморалните и незаконни действия на определени ръководни данъчни служители.

“Заставайки начело на значими държавни институции като НАП- Бургас, такива висши чиновници не трябва да подчиняват цялата дейност на ръководеното от тях ведомство на личните си интереси. Движейки се по ръба на закона, те могат да налагат дълбоко порочна практика на рафирано и нерегламентирано притискане на бизнеса. Поставен в такова положение, бургаският бизнес често е принуден да избира между привидното финансово спокойствие с приведен до земята гръб и бързия и окончателен фалит. Ние сме убедени, че само в спокойна обстановка може да се развива силен бизнес, с повече данъчни приходи. А това ще доведе до възходящото икономическо развитие и просперитет на морския ни град”-се казва в декларацията.
Участниците в шествието призоваха за нов морал в управлението на нАП Бургас, за европейско отношение към данъкоплатците и българските моряци.


Многобройни проверки са доказали, че няма проблеми в работата на Териториалната данъчна дирекция, обяви директорът на ТД НАП-Бургас Недялко Киров. По повод извършените ревизии на “ЕР Ен Медиагруп” Киров подчерта, че данъчните проверки са извършени като са спазени всички законови изисквания.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |