В новините
 
11.06.2007 19:34   Новината е видяна 4475 пъти
Над 100 деца участваха в детски футболен турнир в Созопол

 

Над 100 деца взеха участие в приключилия детски футболен турнир за купата на Созопол. Той се провежда за трета поредна година и негов организатор е Фондация за развитие на детския  футбол с председател Стойо Недин.

8 детски отбора от Созопол, Айтос, Верен, Планиница, Каблешково, Русокастро и Българово два дни мереха сили на стадиона в Созопол пред зоркия поглед на трима професионални съдии от БФС.

Шампионската купа на първенството спечели отбора на Созопол. Втори станаха представителите Айтос, а трети – младите футболисти на Планиница.

Капитаните на отборите бяха поздравени от Стойо Недин и получиха пълни футболни екипи, футболни топки и фланелки на турнира. В първенството бяха дадени награди за най- добрите - вратар, защитник, играч, нападател.

„Стремим се да развиваме детския спорт и в частност футбола. По този начин искаме да отдалечим децата от пороците и да издигнем в ценност спорта у подрастващите”, каза Недин.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |