В новините
 
18.06.2007 23:00   Новината е видяна 4184 пъти
Строят яхтено пристанище в Бургас за 100 млн.евро

 

100 млн. лв. ще струва изграждането на яхтено пристанище в Бургас. В него ще могат да акостират около 1700 яхти от среден тип. Това обяви на пресконференция днес председателят на  Инициативния комитет за изграждане на мащабния проект Благовест Бравов. Вече е изготвен и бизнес-план, според който яхтпортът може да бъде построен за срок от 5 години.
Комитетът ще потърси съдействие от местната власт за организиране на работна среща, в която да се включат всички институции, имащи отношение към проекта. “Целта е да се дефинират проблемите и да се започне конкретна работа за тяхното решаване”, подчерта Бравов.
Членовете на сдруженията ЕДП и Инициативен комитет за изграждане на яхтено пристанище ще подкрепят кандидатът за кмет или кандидатите за общински съветници, които ще застанат зад проекта с конретни срокове за осъществяването му, обяви председателят на ЕДП в Бургас Антонио Душепеев.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |