В новините
 
24.06.2007 13:09   Новината е видяна 4457 пъти
Във Влас откриха най- голямото яхтено пристанище в България

 

 

Министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова преряза лентата по време на официалното откриване на най-голямото яхтено пристанище в България – “Марина Диневи” в Свети Влас. През 2005 г., още в проект, пристанището спечели престижната международна награда за инвестиции – Bentley, а библията сред яхтените списания по цял свят Boat International го включи в каталога си за най-добрите яхтени пристанища в света за 2008 г. За първи път изданието отваря раздел за Черно море, специално за новия яхтен комплекс в Свети Влас.

“Марина Диневи” е съоръжение от ново поколение, отговарящо изцяло на световните стандарти. От 1 май 2007 г. комплексът е гранична порта на България. Капацитетът й е за 300 яхти, 50 от които в кралския клас над 25 метра. Всяко яхт-място е оборудвано с ток, вода, цифрова телевизия, телефон, факс, безжичен интернет, както и мобилно зареждане с гориво до всяко кейово място. Денонощна физическа и видео охрана гарантира сигурността в пристанището.

Яхтсмените ще оценят най-добре останалите услуги за експлоатация и поддръжка, които има в “Марина Диневи”. Сервизен център с работилница,  магазин за части, принадлежности и екипировка, обучение и наемане на капитани и квалифициран персонал и др.

Крайбрежната зона включва множество развлекателни заведения и петзвездния бутиков хотел “Палас” 2 ресторанта, басейн и казино, подходящ за индивидуален, семеен и конферентен туризъм. Задължителните магазини, ресторанти, заведения  и дискотека с джакузи допълват картинката на елитното яхтено пристанище, с каквото могат да се гордеят и най-престижните курорти. В непосредствена близост са комплексите “Диамант” и “Арена”, където гостите на Марина Диневи ще открият пиано бар, интернет център, амфитеатър с 450 места, фитнес и СПА-център, спортна зала за игри, медицински пункт, супермаркети, фризьорски салон, детска градина и православен храм.

Комплекс “Арена” ще отвори официално врати на 1 август 2007 г.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |