В новините
 
11.08.2007 17:20   Новината е видяна 7384 пъти
Приключи първият курс в Бургас за подготовка на европейски проекти
Първите, обучени в курса в Бургас по разработка и управление на европейски проекти, получиха сертификати днес. Курсът се проведе от Института за Следдипломна Квалификация към УНСС и Агенцията за Развитие на Човешки Ресурси - Бургас. Документите за придобитата квалификация връчи доц. д-р Марчо Марков, директор на Института за следдипломна квалификация при Университета за национално и световно стопанство. Лектори по време на първия курс бяха директори направления, началник отдели и водещи експерти от министерствата на труда и социалната политика, на регионалното развитие и благоустройство, на околната среда и водите, на икономиката и енергетиката, както и преподаватели от УНСС. Курсантите придобиха теоретични и практически знания и умения за разработването и управление на проекти по програми на Структурния и Кохезионен фонд на Европейския съюз. Курсът се провежда в съответствие с кампанията на Министерството на финансите "Бъдете активни". Тъй като активността на бенефициентите е от ключово значение за страната ни при усвояването на  7-те милиарда евро, завършилите обучението имат реален шанс да бъдат сред първите, които да стартират работа по проекти още през тази година.
Заради изключително големия интерес към обучението, предстои втори модул на Академия "Европейско финансиране”. Той ще започне на 15 септември и ще акцентира по-силно върху практическата насоченост.
Още за Академия "Европейско финансиране" можете да научите на адрес http://www.carieri.org/.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |