В новините
 
21.08.2007 04:27   Новината е видяна 4644 пъти
Продажбите на стоки по Интернет поставиха рекорд през юли
Повечето купувачи са по-щастливи да си седят вкъщи, отколкото да обикалят магазините

Лошото време през юли подпомогна продажбите на стоки по Интернет, които достигнаха рекордни нива. Потребителите предпочетоха да прекарат времето си в мрежата, отколкото да обикалят по магазините. Интернет продажбите са скочили до 4,2 млрд. британски лири през юли, в сравнение с 2,34 млрд. лири за същия период на миналата година.

Това накара големите универсални магазини да подобрят състоянието на уеб сайтовете си, тъй като потребителите започнаха да използват по-бърза и качествена интернет връзка. Експертите бяха разтревожени, че по-високите лихвени проценти ще възпрат купувачите, коментира BBC.

BankofEngland повиши основния лихвен процент в страната 5 пъти през последната година до последната му стойност от 5,75%, в опит да забави нивото на инфлацията. По-рано този месец Националната статистическа агенция изнесе данни, че продажбите във Великобритания са се увеличили повече от предвижданото от експертите.
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |