В новините
 
22.08.2007 13:17   Новината е видяна 6728 пъти
Dominic Plaza стартира T.U.S.O.B Summer Sessions в Бургас

The Underground Sound Of Bourgas е поредицата от партита донесла на Бургас музикален престиж и известност. Клубни фенове, диджеи или просто слушатели очакват с нетърпение всяко следващо парти за да се забавляват до сутринта с хаус музика. The Underground Sound Of Bourgas Summer Session Part 1 е летният вариант на серията от партита, главната идея и цел на която е да провокира лятната денс вълна в града. Неведнъж организаторите от Dance Club Excess и Club Alibi са предоставяли на бургаските фенове най-актуалните и известни диджеи в света. И този път гост диджеят няма да е изключение.
Dominic Plaza е роден в Полша, израстнал е в Швеция, а сега е резидент в Барселона, Испания. Той е пътувал из целия свят за да обогати своите умения в продуцирането и диджеинга с хаус музика. Dominic започва да продуцира музика за удоволствие и постепенно неговите знания нарастват до степен, в която може да преминава от поп и електроника до хаус музика. Пет години след това той започва да изучава хаус ритмите по-внимателно и не след дълго това дава резултат във внушителните му продукции и миксове. Скоро Dominic Plazа си спечелва репутация на диджей способен да заведе слушателите си на музикално пътешествие в електронната музика. Днес Dominic редовно работи с промоутъри като Reneissance и Fokused. През 2003-та година Dominic издава първото си парче за лейбъла на Eric Morillo - Sondos. Малко по-късно през същата година той издава и второто си парче "Give me some more" за шведския лейбъл Joia и успява да привлече вниманието на диджеи като John Digweed и Seb Fontaine. В началото на 2005-та година Dominic издава няколко нови продукции, които представят неговият талант и иновативност спрямо музиката. Неговото парче "Sounds Rushing" и ремиксът на David West стават най-големият клубен хит за годината, а DJ Tiesto включва продукцията в "Searching For Sunrise 4". Парчето "Sundown/Originative" е издадено от испанския лейбъл TUSOM и е провъзгласено за едно от най-добрите парчета в Ибиза. Оригиналните продукции на Plaza за известният лейбъл Vapourise заздравяват реномето му на креативен продуцент. Днес Dominic работи заедно със студийния си партньор Parham, с когото създават уникални мелодии. Двамата са издавали продукциии за лейбъли като Renaissance, Vapour, Fokused, Plastik Park и Babylon. Първата съвместна продукция на Dominic и Parham е издадена през 2004-та година от лейбъла Vapour. След тази продукция дуото привлича вниманието на световния диджейски елит. Ремиксът им за Renaissance "Last Rhythm - Last Rhythm" заедно с Martijn van Telden застава на първо място в много световни класации. Партито с DJ Dominic Plaza ще се състои на двадесет и трети Август в Club Alibi. Освен страхотна атмосфера и невероятно денс шоу посетителите на Club Alibi ще се насладят и на най-добрите миксове от Dominic Plaza, Double D & friends.
За да продължат лятното парти настроение организаторите 12 Inches вече са готови със следващият епизод на The Underground Sound Of Bourgas - Summer Session Part 2 с испанския топ диджей Christian Duran! Summer Session Part 2 ще се състои на шести Септември в Club Alibi.

http://www.dominicplaza.com/
http://www.djchristianduran.com/
http://www.djdoubled.biz/




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |