В новините
 
24.08.2007 19:21   Новината е видяна 4444 пъти
Microsoft отрече вина за срива на Skype

От компанията смятат, че причината за срива се дължи на разпредалението на ресурсите на Skype мрежата

 

Висш представител на Microsoft опроверга обвиненията, че ъпгрейд на софтуера на компанията е причинило срива на Sype през миналата седмица. В блога MicrosoftSecurityResponseCenter директорът по сигурността Кристофър Бад твърди, че направената от неговата компания проверка изключва подобен инцидент.
Миналата седмица популярната услуга за интернет комуникации Skype прекъсна работа за два дни. Тогава представител на отдела по сигурността на Skype намекна, че причина за повредата може да е ъпгрейд на сигурността от страна на Microsoft.
След коментара на Бад, от Skype се отметнаха с обяснението, че ъпгрейда от страна Microsoft е могло да послужи единствено като катализатор, но не и да бъде причина за проблема.
Според Бад, сривът на Skype се дължи на неоткрита досега грешка в разпределението на ресурсите на децентрализираната VoIP мрежа. Грешката е била налична в обновление на Skype, което е било предложено на потребителите на 13 август./technews.bg/Econ.bg





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |