В новините
 
10.09.2007 09:28   Новината е видяна 4448 пъти
НДСВ определи кандидатите си за Малко Търново, Айтос и Царево, решава утре за Бургас

За кмет на община Малко Търново НДСВ издига общинския си координатор Димитър Александров. Той ще бъде и водач на листата, съставена от шестима кандидати за общински съветници, съобщиха от партията. Александров е ръководител екип в “Бизнес център-М.Търново”.
За кмет на община Айтос НДСВ подкрепя кандидатурата на Стоян Колев, собственик на търговска верига “Перла”. На местните избори в община Айтос НДСВ ще се яви със самостоятелна листа от 29 кандидат общински съветници. Водач на листата бъде общинският координатор Румяна Денева.
В община Камено НДСВ подкрепя кандидатът за кмет Димитър Которов. В коалиция със СДС и ДСБ ще бъде съставена обща листа за общински съветници, като представител на НДСВ е общинският координатор Деян Арнаудов. В община Царево листата ще се води от д-р Стела Мицева, общински координатор. За кмет на общината НДСВ подкрепя Петко Арнаудов.
Събрание за номиниране на кандидат за кмет на община Бургас на НДСВ ще се проведе утре, 10 септември, от 17,30 часа в х-л “Аква” в Бургас. Ще бъдат разгледани и гласувани и предложения за кандидати за общински съветници.
http://www.dnesplus.bg/




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |